SpinRacing, Spinning


Zene ütemére történő, koreografált teremkerékpáros edzésmódszer. Tekerés közben átmozgatjuk az alsótestet, és a karhajlítások miatt a felsőtestet egyaránt. Mivel  különböző testtájaink átmozgatása egyszerre történik,  általában közepes intenzitással, ezért edzi a szívedet, tüdődet és keringési rendszeredet egyaránt. Kitűnő állóképesség fejlesztő mozgásforma, Emellett szép formássá teszi lábaidat és karjaidat egyaránt. Felszerelés: kemény talpú edzőcipő, vagy biciklis cipő, törölköző, legalább fél liter víz.
Vigyázz, mert könnyen függőséget okoz!


Molnárné  Sarus Ildikó

sportedző, SpinRacing oktató, Spinning oktató, Piloxing oktató, Zumba instruktor

Családom és főállásom mellett kedvenc időtöltésem és hobbim a sport. Sportedzői végzettségemet a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán indított OKJ-s képzésen szereztem. 9 éve tartok fitnesz órákat. Először a SPINRACING által kedveltem meg a  mozgást, 2009-ben váltam oktatóvá, majd 2010-ben SPNNING instruktorrá képeztem magam. Még ugyanebben az évben lettem zumba oktató is.
A PILOXING-gal  2014-ben az első magyarországi workshop-on  ismerkedtem meg, és sajátítottam el ezt az edzésmódszert. Oroszlányon folyamatosan és rendszeresen tartok spinning és spinracing órákat. Piloxingot az utóbbi évben  más településen  tartottam. Időnként részt veszek nagyobb sportrendezvényeken lelkes vendégekkel karöltve.Többek között jártunk már 24 órás spinning maratonon, több 7 órás, valamint 4 órás  tekerésen is. Azt kívánom, a mozgás öröme legyen a Tiéd is, légyél aktív tagja kis csapatunknak, töltődj fel velünk mentálisan és fizikálisan egyaránt!

 

 

 

 

 

 

 


Spinracing edzésnek nagyon sok pozitív élettani hatása van:

gazdaságosabb szívműködés, alacsonyabb nyugalmi pulzus, gyors pulzusmegnyugvás
rugalmasabb érrendszer
nő a vér oxigén felvevő képessége
javuló állóképesség-javul a közérzet, nő az önbizalom
oldja a stresszt,csökkenti a depresszió tüneteit
javuló teljesítőképesség az élet minden területén
testsúly kontroll, jó megjelenés, kisugárzás
közösségi tevékenység


Tóthné Rosa

Spinracing, spinning, bodyball, és gerinctréning oktató.

 

Az új vendégeket mindig örömmel fogadjuk és biztatjuk. Minden évben közösen körbe tekerjük a Balatont, ezenkívül jártunk már biciklivel Velencei-tónál és a Kis-Balatonon. Részt vettünk különböző eseményeken 7 és 24 órás spinning maratonon is. A célom nem más, mint megszerettetni az emberekkel a mozgást a spinracingen keresztül. A kezdet néha nehéz, de lehetetlen nem létezik! Légy Te is része aktív csapatunknak!

A családom és a kutyáim mellett a legkedvesebb időtöltésem a sport. 2005-ben vettem részt életem első spinracing óráján, ami azóta is a legkedvesebb mozgásforma az életemben. Oktatóvá 2008-ban váltam. Célom, hogy az érzést, amit a spinracing és spinning nyújt számomra, vendégeimnek átadhassam. Az óráimat mindig nagyon jó hangulat, vidámság jellemzi. Az évek alatt egy összetartó csapat kovácsolódott össze, barátságok szövődtek. A hétköznapokon egymást segítve és támogatva próbálunk mozgásban gazdag egészségesebb életet élni.

Várlak sok szeretettel az óráimon a Menta Fitness és kávézóban!