M.A.X Training


Kihozzuk belőled a M.A.X.imumot a Menta Fitness és kávézóban!A M.A.X. tréning egy 30 perces szuper intenzív edzésmódszer, mely konkrét gyakorlatsorokból áll össze. Hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a mozgáskoordinációt.Az edzés intervall jellegű, 45 másodperces terhelési és 15 másodperces pihenési szakaszokkal. A félórás programot stretchinggel (nyújtás) vagy has- és hátizom erősítő gyakorlatokkal egészítjük ki.

 


Jónás Horváth Szilvia

Okleveles aerobik edző, Életmód tanácsadó wellness tréner, Step aerobik, Body-balls, Bailar aerobik oktató, Gerinctréner, deepWORK basic és M.A.X training instruktor

A sport gyerekkorom óta része az életemnek. Aerobik edzői oklevelem az akkor még Testenevelési Egyetemen szereztem 2000-ben. Azóta több továbbképzésen részt vettem, hogy minél színesebben az alap zsírégető és alakformáló órákon túl, az éppen aktuális igényeknek megfelelően tudjam az óráimat megtartani. Bár imádom a táncos, koreografált órákat, de a tapasztalataimat összegezve jelenleg elsősorban atlétikusabb, saját testsúlyos, a lélekre is hangsúlyt fektető, pörgős, kihívásokat támasztó órákat tartok.  Sportrendezvények rendszeres résztvevője vagyok, tudásomat fitness iskolák szakmai napjain bővítem, mélyítem.
Óráimat a lendület, a mosoly, a jó hangulat jellemzi. Az edzéseimet  edzettségi állapottól függően mindenki meg tudja csinálni, mert különböző opciókat mutatok a gyakorlatokra, ezen kívül végig instruálok, ha kell személyesen javítok, így nem akadály, hogy ha kezdő vagy. Tarts velünk, tapasztald meg a mozgás örömét, legyél saját tested szobrásza!