Konditerem

Konditermünk új Matrix fitneszgépekkel várja vendégeit. Matrix fitneszgépek a világ egyik vezető, amerikai fitneszgép gyártójának a termékei, amelyek már meghódították az összes kontinenst.
Globális népszerűségüket nem csupán a legmagasabb minőségi színvonalat képviselő technikai és műszaki megoldásaiknak, hanem látványos formatervezésüknek és felhasználóbarát kezelhetőségüknek köszönhetik.
A Matrix cardio és erőgépei a fitnesz iparág csúcskategóriájához tartoznak. A konvencionálisnak tekinthető szobakerékpárok, taposó gépek és ellipticalok mellett az legújabb trendeket is kielégítő, hatalmas ClimbMill lépcsőgépek is elérhetők a kínálatból.
Vitán felül áll, hogy a fitnesztermek egyik legnépszerűbb cardio gépe a futópad, hiszen a legtermészetesebb mozgásforma a gyaloglás és futás. Sokan nem csak gyalogolnak, hanem futnak is a futópadokon, a sok futás viszont megterhelheti az ízületeket. A Matrix T5x futópadnak hatalmas a futófelülete, amit kényelmesen és biztonságosan lehet használni. A gép ízületkímélő rendszere hatékonyságának köszönhetően hosszabb táv megtétele, akár több órás használat alatt sem terheli meg az ízületeket.
 A Matrix T5x könnyen kezelhető akár tempós futás közben is, mert a középső kapaszkodóba épített távvezérlő segítségével állítható a futópad sebessége és dőlésszöge. A futás izzasztó, azonban a jobb komfortérzetet a Matrix T5x futópad beépített ventillátora segíti, aminek köszönhetően akár egy hosszabb futóedzés alatt is kellemes marad a felhasználó közérzete.